I SR International

En liten intervju med mig, Jytte Guteland och David Nordström (båda SSU) av SR International om socialdemokratins framtid. Texten är lite märklig på sina håll, men lyssna gärna på ljudklippet. Håller för övrigt helt med David Nordström när han säger (apropå den nya partiledningen) att

”accepterar man krisläget och gör det man måste göra så kan man mycket väl komma tillbaka, men väljer man att strunta i utvecklingen och bara blickar internt och fortsätter att maktdela mellan olika regioner och intressen i partiet, då tror jag att man får svårt att formulera en slagkraftig politik”

liksom att

”det är väldigt svårt att se den här gruppen [inom partiet] som gemensamt driver en politisk agenda, utan det är en ganska splittrad bild av ett antal personer som halvt om halvt säger att de vill eller inte vill bli partiledare. Ingen som tydligt säger att det här vill jag göra. Det är där man kan oroas.”

Roger Jönsson skriver också om S framtid. Peter Johansson och Peter Andersson om stockholmsmoderaternas idrottshaveri.

Intressant och Netroots.

Annonser

1 kommentar

Filed under Socialdemokraterna

One response to “I SR International

  1. För allt i världen, släng ut hela det gamla gardet med de s.k. förnyarna (de som tyckte att nyliberalismen var en bra idé) och se till att tala för och föra en riktig socialdemokratisk politik. Det kommer snart en tid igen när majoriteten vill ha en sådan politik. Har S då helt slarvat bort sitt politiska idéarv, ja då blir det SD som tar hem spelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s